Θερμοπροσόψεις - Αντιρρηγματική Προστασία κτιρίων - Επισκευές Κτιρίων

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

Συστήματα ξηράς δόμησης προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας!

Στην εταιρεία ΟΙΚΟ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ προβαίνουμε και σε εφαρμογές γυψοσανίδας παντός τύπου, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του χώρου σας. Οι γυψοσανίδες αποτελούν ένα από τα πλέον δημοφιλή συστήματα ξηράς δόμησης και εφαρμόζονται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Με τις γυψοσανίδες μπορείτε να αλλάξετε τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του χώρου σας και να τον προσαρμόσετε στις τρέχουσες λειτουργικές ανάγκες σας.

Προσφέρουν άπειρες δυνατότητες στη δόμηση και τη διακόσμηση και μπορούν να εφαρμοστούν στο πλαίσιο της ανακαίνισης μιας οικίας ή ενός επαγγελματικού χώρου, αλλά και σε νέες οικοδομές. ​​​​​​​

image-198580-tool_icons.png
​​​​​​​Με τις εφαρμογές γυψοσανίδων μπορείτε να αναβαθμίσετε λειτουργικά και αισθητικά τον προσωπικό σας χώρο, φτιάχνοντας ευέλικτες κατασκευές εκπληκτικής αισθητικής!
image-354709-gipsosanida-manolis7-16790.jpg
Λόγω της ευελιξίας τους, προσφέρουν μια ιδανική τελική επιφάνεια για βάψιμο, επένδυση ταπετσαρίας ή τοποθέτηση πλακιδίων. Οι γυψοσανίδες, ως σύγχρονος τρόπος δόμησης και διακόσμησης, αποτελούν μια οικονομική λύση, με σημαντικά οφέλη για το χώρο στον οποίο τοποθετούνται. 
​​​​​​​
Με αρωγό την άρτια τεχνογνωσία και το έμπειρο δυναμικό μας, δεσμευόμαστε για την παροχή άριστου αποτελέσματος εργασίας σε όλες τις εφαρμογές γυψοσανίδας που αναλαμβάνουμε. Αναθέστε μας τη διαμόρφωση της οικίας σας και αποκτήστε λειτουργικούς και αισθητικά αναβαθμισμένους χώρους, προσαρμοσμένους στις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Προσφέρουμε ποικίλες σχεδιαστικές λύσεις, διακρινόμαστε για τις προσιτές τιμές μας! 
  • Γυψοσανίδες για εσωτερικούς τοίχους και διαχωριστικά χώρων
  • Γυψοσανίδες για συστήματα ψευδοροφών
  • Γυψοσανίδες για ειδικές κατασκευές σπιτιού, όπως εσωτερικές τοιχοποιίες για ηχομόνωση
  • Γυψοσανίδες για κάλυψη ατελειών, μερεμέτια και μικροβελτιώσεις
Πλεονεκτήματα γυψοσανίδων 
  • Γρήγορη τοποθέτηση
  • Μεγάλη αντοχή του υλικού
  • Οικονομική τιμή 
  • Δυνατότητα συνδυασμού με ποικιλία υλικών